Thursday 7 August 2014

Almost there

Our new puppy is coming on Monday. Four days! Tomorrow we will go and buy some last things we need for the puppy – some plastic covers to protect wires and a rubber mat to use when bathing the puppy so he won’t slip. Weekend will be spend puppy-proofing our home.

Pennun kotiutumiseen on jäljellä neljä päivää ja jännitys sen kuin kasvaa. Viikonloppuna koitetaan tilkitä kaikki kolot joihin pentu voisi saada itsensä jumiin ja suojata johdot. Kahden akvaarion, tietokoneiden, yms. takia johtoja on niin paljon, ettei kaikkia saa millään piiloon. Ostettiin sellaista pahan hajuista/makuista karkotetta ja toivottavasti se poistaa heti alkuunsa pennun kiinnostuksen johtoihin.

Ensimmäinen (tuskin viimeinen) kommelluskin tapahtui pentuun liittyen. Kun kävimme pari viikkoa sitten pentua katsomassa, ostimme jo samalla asemalta junaliput tulevaksi maanantaiksi kun menemme pennun hakemaan. Tuossa nyt sitten huomattiin, että ne uudet junaliput oli vahingossa menneet roskiin niiden edellisen reissun käytettyjen lippujen kanssa. Mahtihienoa. Ei kun ostaen uudet liput. No ompahan siellä lemmikkivaunussa hyvin tilaa, kun meille on kahdet paikkavaraukset.

Pennun rekisteröintikin on nyt mennyt Kennelliittoon. Pikkuisen täydellinen nimi on Merihelmen Qashqai Star.

No comments:

Post a Comment